Zwangerschap & bevalling

Wij willen wat met jullie delen, wij zijn ZWANGER!

Jaaa! Wij zijn in verwachting van ons tweede kindje! Echt enorm blij zijn wij hiermee. We hebben enorm geluk gehad dat het deze zwangerschap al snel raak was, en we ons mogen zegenen met een gezond baby´tje in ons buik. Op dit moment ben ik 11 weken zwanger en hebben wij afgelopen dinsdag onze tweede echo gehad. Het hartje klopt, de baby groeit goed en we mogen als alles goed gaat eind oktober onze tweede kindje verwelkomen.

Graag neem ik jullie mee in deze zwangerschap, en zal ik zo nu en dan hier een update geven over hoe het gaat. Is er iets wat je graag wilt weten? Laat het vooral in een reactie achter.

Hoe vond je deze blog?
+1
0
+1
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *