Erop uit

Wij hebben een abbonement genomen voor Aqua zoo Friesland

Ja je leest de titel goed, wij hebben een abonnement genomen voor de dierentuin Aqua zoo Friesland in Leeuwarden. Wij waren hier al eerder geweest en vonden het toen al wel een leuk park. Boyd was toen nog maar net bij ons en we vonden het nog niet nodig om een abonnement te nemen, maar gisteren zijn wij hier weer geweest en nu was Boyd weer wat ouder. Hij snapt meer loopt nu dus ontdekt meer. Een mooi moment vonden wij om dit aan te schaffen.

Aqua zoo Friesland is niet een hele grote dierentuin. Het is een mooi compacte dierentuin waar je je zeker wel een halve dag kunt vermaken. Genoeg leuke dieren die er te ontdekken zijn en mooie speelplekken om de kids uit te laten razen.

Wij zullen hier dus zeker vaker komen. Leuk om hier een keer meer over te delen in een fotoreeks? Of zie je liever een video van een bezoek aan dit park? Let me know!

Hoe vond je deze blog?
+1
0
+1
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *