Erop uit

Voor het eerst naar Monkey Town! Apenklimmen zoals mijn zus het noemt.

Wij zijn vandaag voor het eerst naar Monkey Town geweest. Boyd kan lopen dus vonden wij het een leuk moment om hier eens heen te gaan.

De vestiging waar wij heen gingen was die in Wolvega. Hier heb je een apart peuter gedeelte. Speciaal ontwikkeld voor kinderen tot 4 jaar. Dit is eigenlijk het enige stuk waar wij nu ook zijn geweest.
Je hebt een plek waar je kan spelen met blokken, twee ballen bakken, een aantal glijbanen en twee klim plekken. Boyd heeft zich voornamelijk vermaakt in de ballenbak. Hij bewoog niet veel, in de zin dat hij niet ging lopen. Haha, maar dat snap ik ook wel, dat voelt ook super gek als je nog maar net loopt. Maar desondanks had hij een lach op zijn gezicht, leek hij zich te vermaken. En dat is toch het belangrijkste als ouder. Als je kind zich vermaakt, dan vermaak jij je ook. ClichΓ© maar wel waar.

Hoe vond je deze blog?
+1
0
+1
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *