Creatief

Wat te doen bij corona en slecht weer?

Tja we zitten nog in coronatijd, niet alles is open, en/of het regent. Wat kan je dan doen?

Zoals het nu lijkt gaan er veel dingen weer open volgende week. Goed nieuws natuurlijk, althans ik kijk er echt weer naar uit om naar een dierentuin te gaan of voor het eerst met ons zoontje naar monkey town. Maar het kan nu nog niet. En het weer helpt ook niet mee om lekker naar buiten te gaan. (Kan ook juist leuk zijn voor kinderen, lekker springen in plassen, haha)

Ik heb misschien wel de oplossing. Op mijn instagram @mamageniet deel ik elke week een leuk proefje. Door middel van een Reel laat ik je zien hoe je het uitvoert. Je gebruikt voornamelijk gewoon huis, tuin en keukenmiddelen. Leuk om het zelf te proberen als het slecht weer is, of je gewoon iets leuks wilt doen thuis in het weekend of vakantie.

Neem een kijkje en laat je kinderen verstelt staan door de proefjes samen te gaan doen.

Hoe vond je deze blog?
+1
0
+1
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *