Zwangerschap & bevalling

De dag van mijn babyshower, was ook de dag dat we in de eerste lockdown gingen

Mijn moeder vroeg mij om mee te gaan naar een high tea met mijn zus. Helemaal goed en super gezellig natuurlijk. Dit zou op zondag 15 maart zijn. Voor mij een dag die ik niet meer zal vergeten. Het viel samen met het moment dat we in de eerste lockdown gingen. Jan en ik zouden namelijk die maandag ook op babymoon gaan. Hier zaten wij dus ook voor in spanning, kon het doorgaan of niet? Nou dat ging dus ook niet door helaas. Maar zo´n dag vergeet je dus niet.

Die vrijdag ervoor was het mijn laatste werkdag voor mijn verlof. Omdat ik al 34 weken zwanger was had ik dus ook wel ergens een gevoel dat ik dan zomaar mijn babyshower kon krijgen. 

Ik weet nog dat ik die ochtend voor ik naar mijn moeder zou gaan wat last had van de hormonen. Ik weet niet meer wat er was gebeurt, maar ik was al wat geïrriteerd. haha, leuke aankomst dus van mij. Want ja ik had geen high tea, maar ik werd inderdaad verrast met mijn babyshower. Nou gezellig, daar komt dan een chagrijnige zwangere hormoonbol. Maar toen ik daar mijn familie en vrienden zag kon ik natuurlijk niets anders dan er gewoon van genieten.

Er lagen heerlijke hapjes klaar. Het was mooi versierd helemaal in het thema blauw. Mijn zus had een leuke middag gepland met vele spelletjes en activiteiten. Mijn moeder had haar geholpen bij de voorbereidingen. Daar ben ik hun ontzettend dankbaar voor. 

We deden ook de standaard spellen die je vaak ziet op een babyshower, maar dat vond ik juist hartstikke leuk. Het brengt veel humor met zich mee. Van weetjes over de zwangerschap en de baby, het proeven van babyhapjes, versieren van een romper tot het krijgen van cadeaus. Alles kwam aan bod. 

Ik heb het echt heel erg naar mijn zin gehad.! Een mooi begin om mijn verlof in te gaan, ondanks de tegenslag van de lockdown.

Hoe vond je deze blog?
+1
0
+1
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *