Zwangerschap & bevalling

Throwback naar de zwangerschapsshoot van Boyd

In maart 2020 heb ik een fotoshoot gedaan van de zwangerschap van Boyd. Hier keek ik echt al een tijdje naar uit, en mijn pinterest bord speciaal gemaakt voor de shoot stond inmiddels al aardig vol met ideeën. Maar hoe ging de shoot, waar deed ik deze en welke kleding nam ik eigenlijk mee?

Oké dat uitkiezen van een fotograaf, dat was al gelijk wel een dingetje. Want jeetje wat vragen sommige fotografen veel geld. Ik had een doel om onder de €100,- te blijven. Ik wou graag een shoot in een studio, foto´s van zowel mij alleen als met Jan, en ik wou graag zo veel mogelijk foto´s digitaal toegestuurd krijgen. Niet zo heel veeleisend dacht ik. De zoektocht begon, en uiteindelijk kwam ik uit bij ¨Studio Hanneke¨. Deze studio is gevestigd in Enschede, en maakt hele diverse foto´s. Ik bekeek als eerste haar prijzen, en YES! Het pakket wat bij mij paste zat onder de €100,- euro haha. Ja ik ben soms een echte ´kniepert´ zoals wij dat noemen. Niet voor alles te veel geld uit willen geven. Ik bekeek haar portfolio en ik zag er foto´s tussen staan die qua idee overeenkwamen met wat ik graag wou en ook te zien was op mijn pinterest bord. Nou mailen, afspraak maken en uitkijken naar de shoot.

De afspraak stond voor 7 maart, maar nu kwam het volgende. Wat moest ik aantrekken?! Ik had wat mail contact gehad met de fotograaf. Zij gaf tips om voornamelijk voor neutrale kleding te kiezen, en vertelde zelf ook wel wat jurken/doeken te hebben. Ik besloot om een spijkerbroek met een blouse mee te nemen, en een zwarte basic jurk. Ook voor jan nam ik een blouse mee om toch een beetje te matchen op de foto. Als laatste leek het mij leuk om babyschoentjes mee te nemen en hiermee op de foto te gaan.

Toen was het zover. De dag van de shoot. Alle spulletjes gingen mee. We kwam aan bij de studio. Deze is gevestigd op de beneden verdieping van de eigenaresse. Hier heeft ze een mooie ruimte gecreëerd, van alle gemakken voorzien. Een ontvangsttafel, verschillende attributen, ook voor babyshoots etc., extra kleding, en niet geheel onbelangrijk als je zwanger bent.. een wc! Echt een leuke plek, en Hanneke is ook een leuke vrouw. Vriendelijk, meedenkend, ze geeft duidelijke aanwijzingen en maakt echt tijd voor je vrij. Aan het einde van de shoot vroeg ze nog ¨heb je alle foto´s die je in je hoofd had?¨ Toen ik erachter kwam dat ik nog een bepaalde foto wou maken, was dat helemaal geen probleem, en maakte ze nog een paar shots. Echt super!

Woon je in de omgeving van Enschede dan kan ik je echt deze fotograaf aanraden. Hieronder zal ik een aantal foto´s met jullie delen.

Hoe vond je deze blog?
+1
0
+1
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *