Dagelijks leven

´Crisp´ De app ontdekking van dit jaar voor mij.

Dit jaar heb ik de app ´Crisp´ ontdekt. Dit is een online supermarkt. Ik weet dat er meer online supermarkten zijn en dat de grote supermarkten tegenwoordig ook wel hun boodschappen leveren. Wat ik alleen een groot voordeel vind van crisp is dat je hier verse producten krijgt. De producten komen van bakkers, groenteboeren en slagers.

Je betaalt voor bepaalde producten wel wat meer dan in de supermarkt, maar je krijgt er dan wel weer een betere kwaliteit voor terug. Wat ook nog het mooie is, is dat wanneer je je aanmeld je bij je eerste bestelling €10,- korting krijgt. Dat is nog eens mooi meegenomen! Je moet wel een bestelling van minimaal €50,- plaatsen voor het bezorgd wordt, en de verzendkosten bedragen €2,95. Tenzij je boven de €75,- bestelt, dan is het bezorgen gratis. De bezorgmomenten kunnen plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag in de avond. Handig als je werkt van 8 tot 5.

Ik heb twee weken lang avondgerechten gemaakt met de verse producten van crisp. Lees binnenkort wat mijn ervaringen zijn. Merk ik een betere kwaliteit van het eten? En is de prijs echt veel duurder?

Hoe vond je deze blog?
+1
0
+1
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ons gezinnetje

6 december 2020