Dagelijks leven

Ons gezinnetje

Sinds 2 mei 2020 vormen Jan en ik samen met Boyd een gezin. Een gezin met zijn drieën. En oh wat heb ik daar naar uit gekeken. Mijn droom om kinderen te krijgen was al vanaf kleins af aan aanwezig. Maar wie zijn wij nou eigenlijk, en wat doen wij in het dagelijks leven? Lees het hier.

Ik ben 27 jaar en ik werk drie dagen in de week als leerkracht in het basisonderwijs. Dit schooljaar geef ik één dag in de week les aan groep 3/4, en twee dagen aan groep 1/2. Een leuke afwisseling van de week. Naast dat ik lesgeef ben ik twee jaar geleden mijn andere passie achterna gegaan. Dat is namelijk het kappersvak. Hier heb ik destijds een studie voor gevolgd, en nu heb ik mijn eigen kapsalon aan huis. Dit doe ik doordeweeks, wanneer er vraag naar is. Ik ben namelijk open op afspraak. Op deze manier kan ik mijn eigen werktijden invullen en het mooi combineren met mijn baan in het onderwijs en natuurlijk nu met het mama zijn.

Mijn man heet Jan en is 30 jaar. Hij werkt als logistiek medewerker in het magazijn van een bakkers groothandel. Daar werkt hij fulltime van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast fluit hij elk zondag bij voetbalwedstrijden voor de KNVB. Zijn grote passie!

And of course hebben wij vanaf 2 mei 2020 ons zoontje Boyd er bij, en vormen wij een gezin van drie.

Oké eigenlijk vier, want wij hebben ook een lief ondeugend klein boomer hondje ´Roxy´ van 4 jaar. Echt een draakje zoals wij haar noemen. Wel doet ze het super goed met Boyd, ze is rustig bij hem en laat veel toe. Alsof een hond ook echt aanvoelt dat ze bij kinderen veel rustiger moeten doen.

In onze vrije tijd gaan wij graag dagjes weg. Wij zijn dol op dierentuinen en pretparken. Nu natuurlijk even niet in coronatijd, maar straks hopen wij weer lekker weg te kunnen samen. Daarnaast vinden wij familie heel belangrijk en gaan wij graag bij hun op bezoek. Onze familie is niet groot, eigenlijk heel klein zelfs, maar wij hebben daarom misschien wel een goede band met iedereen, en zien ook iedereen meerdere malen per jaar. Naast dagjes weg en onze familie hebben wij een caravan sinds twee jaar, en het campingleven ontdekt. Dit vinden wij beide zo leuk dat wij elk voorjaar een voorseizoen op 1 standaard camping staan. Hier staan in diezelfde periode ook vrienden van ons en mijn tante en oom. Elke weekend zitten wij dan elke avond samen. Dat is altijd een erg gezellige periode.

Hoe zien wij ons in de toekomst wat betreft het gezin? Onze wens is om nog meer kinderen te mogen krijgen. Hoeveel kinderen wij willen, geen idee. Jan zegt altijd twee, maar bij hem is dat een getal wat hij in zijn hoofd heeft en onze familie heeft ook allemaal twee kinderen. Zelf zou ik wel een groter gezin willen. Aan hoeveel ik dan denk weet ik niet, want ik heb geen getal in mijn hoofd. Ik denk dat ons gevoel op een gegeven moment wel zal zeggen, nu is het klaar en wij voelen ons compleet. Voor nu voelen wij ons zeker gezegend met het gezin dat wij hebben, maar wij hopen in ieder geval nog één kindje te krijgen in de toekomst, misschien wel twee, drie, vier… Haha nee ik heb geen idee, het loopt zoals het loopt.

Hoe vond je deze blog?
+1
0
+1
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *