Erop uit

Dagje Burgers Zoo met mijn moeder.

Dinsdag 8 september ben ik samen met Boyd en mijn moeder naar Burgers Zoo geweest. Ik ben eerder met Jan en Boyd naar een dierentuin geweest, alleen toen was Boyd 3 weken oud. Meneer sliep toen natuurlijk grotendeels van de tijd. Nu Boyd 4 maanden oud is en steeds meer ziet en ontdekt van de wereld was ik benieuwd hoe hij de dierentuin op dit moment zou vinden.

Burgers Zoo is een dierentuin waar ik al een tijdje niet heen ben geweest. Het is voor ons maar een uurtje rijden, en je hebt er veel dieren om te bekijken. Dus hop op pad met zijn drieΓ«n.

Burgers Zoo is een leuk park met veel dieren. Ze hebben naar mijn mening mooie ruimtes waar ze zich vrij kunnen bewegen. Ook op coronagebied was alles goed geregeld. De toiletruimtes werden vaak schoongemaakt, en je had geen last van drukte. Je kon je gemakkelijk houden aan de 1,5 meter regel.

Maar het belangrijkste was dat Boyd heeft genoten. Ik merkte echt een heel groot verschil met toen hij 3 weken was. Niet gek natuurlijk, maar deze veranderingen zijn echt heel leuk om te zien. Je ziet hem gericht naar dingen kijken, en daarop reageren.

Er waren twee plekken in de dierentuin die geweldig waren voor hem, en waar je hem ook echt zag genieten. Zoals de Burgers Bush. Dit is een tropische binnenruimte waar je verrast wordt door kleuren en geluiden. Je ziet hier verschillende planten groeien en dieren zoals vogels vrij rondvliegen. Enorm interessant voor Boyd natuurlijk. Veel geluiden om te horen en dingen te zien die bewegen. Hij keek om zich heen, en zat telkens te lachen en te brabbelen. Waar je hier normaal binnen een kwartier weer uit bent, zijn we er nu bijna twee uur geweest! Want het is echt zo, geniet je kind, dan geniet jij ook!

Naast de Burgers Bush hebben wij ons ook een tijdje vertoefd in de Burgers Ocean. Een onderwaterwereld met verschillende vissen en zoogdieren. De kleuren en vissen die vrij konden bewegen in de aquariums vond Boyd maar al te interessant. Aan het einde van deze ruimte heb je nog een soort koepel waar je de vissen ook boven je ziet zwemmen. Toen wij hier binnenkwamen was Boyd eigenlijk toe aan zijn dutje, en lag hij in de kinderwagen. Ondanks dat hij eigenlijk wel moe was bleef hij gefascineerd om zich heen kijken. Vooral alle bewegingen boven hem vond hij boeiend.

Wij hebben echt een super leuke dag gehad. Burgers Zoo is een leuke dierentuin wat ook echt wel leuk is om met een baby heen te gaan. Zoals de Burgers Bush en Ocean. Hier kan een kind echt veel zien, en alvast kennismaken met de dierenwereld.

Welke dierentuin vinden jullie het leukste?

Bij de olifanten
In de Burgers Bush
Helemaal gefascineerd aan het kijken met zijn oma.
We zeggen altijd dat Boyd onze giraffe is, omdat hij zo lang is. Dus dit beeld was heel passend om met hem op de foto te gaan.
Helemaal onder de indruk in de aqua koepel
En natuurlijk nog een klein knuffeltje aan het einde van de dag gekregen.
De dag eindigen bij onze favoriete snackbar @BestariaSteenwijk

Hoe vond je deze blog?
+1
0
+1
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIY jungle kapstok

13 september 2020