Dagelijks leven

Waarom bloggen

In mijn basisschooltijd was ik al gek op schrijven. Dit ging zo verder tot mijn volgende opleidingen als o.a. PABO student. Aan het begin van het schooljaar moest ik een magazine maken wat moest gaan over mijzelf. Dit vond ik fantastisch om te doen, en ik schreef een mooie pagina over mijn opvoeding. Hierin kon ik mij helemaal uitleven. Mijn ervaringen delen en gevoel opschrijven, en vooral mijn liefde voor mijn ouders! Want wat ben ik trots op hun.

Ook nu schrijf ik graag. Met speciale gelegenheden zoals verjaardagen, vaderdag, moederdag, valentijn etc. schrijf ik met liefde een kaartje voor iemand anders. Dit kan een gedicht zijn, stukje poΓ«zie of gewoon een leuk verhaaltje. Op een kaartje van mij zal zelden alleen maar “Gefeliciteerd” komen te staan.

Daarnaast ben ik heel open tegenover de mensen die in mijn leven staan. Graag vertel ik de dingen die gebeurd zijn in mijn leven. Dit merk ik vooral nu wij onze eerste zoon hebben mogen krijgen. Noem het een soort van uitlaatklep. Mijn hoofd leeg maken door iets te vertellen aan een ander. Wat een ander ermee moet? Soms hoop ik op een luisterend oor, soms om wat advies te krijgen van een ander. Af en toe kan het ook ter inspiratie zijn voor een ander wat ik vertel. Zoals plekken waar ik geweest ben, of dingen die ik gemaakt heb op DIY gebied of koken waar ik dol op ben.

Zoals ik al zei merk ik dat ik graag over dingen vertel sinds ik bevallen ben van onze zoon. Over de zwangerschap, de bevalling, hoe ik met het moederschap omga, en wat daar allemaal bij komt kijken wat betreft de opvoeding. Ook ben ik gek op het creatief bezig zijn. Dit met DIY projecten of lekker koken in de keuken. Samen met het gezin of familie gaan wij ook graag erop uit. Toen dacht ik waarom zal ik niet af en toe dingen delen met anderen. Misschien dat iemand het wel leuk vindt om te lezen. Zie het als lekker ontspanning, een stukje inspiratie op sommige gebieden, of een plek waar ik advies kan vragen aan jullie.

Ik zal er in ieder geval veel plezier aan hebben om blogs te maken.

Lezen jullie mee?!

Hoe vond je deze blog?
+1
0
+1
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *