Herstellende crème

Deze crème op basis van biologische pure rauwe cacaoboter is intens voedend voor je huid. De cacaoboter is het vet dat van nature voorkomt in cacaobonen. En dat ruik je goed in deze crème.
De cacaoboter die ik gebruik is rauw, niet verhit geweest en zonder additieven. Hierdoor zijn alle bestanddelen bewaard gebleven.

Cacaoboter heeft de kracht om littekens te doen vervagen, de droge huid intens te voeden en de geïrriteerde huid te herstellen.

Bij het maken van mijn crème verhit ik de cacaoboter au bain marie minimaal en zeer kort, om de andere ingrediënten toe te kunnen voegen en te mengen. Het mengen is een koud proces waarin ik een uur lang elke tien minuten de ingrediënten opklop om de crème luchtig te krijgen en te houden.

Ik meng de cacaoboter met enkel biologische ingrediënten: koud geperste zonnebloemolie, sheabutter, rozen hydrolaat, maisena en lavendelolie van waterdamp destillatie.

De crème is door zijn ingrediënten verzachtend, kalmerend, hydraterend en herstellend. De huid krijgt nieuwe energie door de cacaoboter. In een cacaoboon zit cafeïne maar in cacaoboter zit dit niet. Dit is een klein verschil dat maakt dat deze crème haar kalmerende werking behoudt.

Een potje van deze crème bestellen is mogelijk door mij een berichtje te sturen:

Pot 28 ml kost 5,00 euro
Pot 40 ml kost 8,00 euro

Kosten zijn exclusief verzendkosten. (ophalen mag natuurlijk ook).